diumenge, 18 de maig de 2014

Ensalada de cogombre / Cucumber salad

Avui per dinar m'ha vengut ideal el que tenia dins la gelera per provar aquesta recepta: Tzatziki, d'aquest blog tan inspirador. Ha estat el companatge d'una altra recepta que, precisament, també és treta dels mateixos autors (pizza amb base sense gluten de colflori i farina de ciurons, però mereix una entrada a part). Rapidíssim de fer, refrescant (encara que el dia d'avui és més aviat gris i fresc) i el contrast de sabors m'encanta.

~~~

Today for lunch it was fab to use up some of what I had left in the fridge for this recipe: Tzatziki, from this very inspiring blog. It worked as side dish for another recipe that just happens to belong to the same authors (gluten free cawliflower chickpea flour pizza, but this deserves its own update). Super easy to make, refreshing (even tho today is more of a grey and chilly day) and I love the contrast of flavors.

***



Escoltant / Listening to: Mirah - Cold cold water

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada